Contact

Contact beheerder

Richard Kleuskens

 

Contact projectmedewerkers

Bregje Deckers- Projecten/Events/Workshops                                                   Stan Seuren - Projecten/Event/Workshops
Marieke van der Linden - Educatie projecten

circle-3.png
hexagon.png
circle-1.png
hexagon.png

Bezoekadres

Gasthuisstraat 25
5961 GA Horst

Postadres

Openingstijden

De Muzikantine is sedert de zomer van 2021 weer gevestigd op haar vertrouwde adres in 't Gasthoes in Horst. Van maandag t/m vrijdag is dit geopend van 09:00 - 23:00. In het weekend van 09:00 - 18:00. Tijdens feestdagen is 't Gasthoes gesloten.

Wil je  graag eens een kijkje nemen in onze Muzikantine? Loop gewoon eens binnen of neem contact op met het beheer voor een persoonlijke afspraak!

Parallelweg 10
5961 GS Horst

Neem direct contact met ons op

Bestuur en Projectmedewerkers Stichting De Muzikantine
 

In 2015 is Stichting De Muzikantine opgericht om in Horst aan de Maas een plek te creëren voor Muzikaal-Sociaal-Culturele ondersteuning en begeleiding. Het stichtingsbestuur bestaat uit 5 leden, allen uit Horst aan de Maas en met een muzikaal hart. Het stichtingsbestuur stelt op basis van de de drie peilers (Verbinden, Ontwikkelen en Faciliteren) het beleidskader van De Muzikantine op. Dit vormt voor de projectmedewerkers die zijn verbonden aan De Muzikantine de basis van hun ideeën, acties en inspanningen.
 

Thijs.jpg

Thijs Lenssen 

Voorzitter / Penningmeester

Muziek, techniek, performen en organiseren zit diep in mijn DNA en is daarom één van mijn grootste passies. 
De Muzikantine is in dat kader een bron van veelzijdigheid!

Patrick.jpg

Patrick Craenmehr 

Secretaris

Altijd veel muziek geluisterd, maar nooit zelf gemaakt. In 2018 ben ik gestart met gitaarles en zo met De Muzikantine in contact gekomen. Horst aan de Maas bruist op muzikaal gebied en ik vind het fantastisch om hier een klein beetje aan bij te kunnen dragen.

Ger.jpg

Ger van Rensch 

Bestuurslid

Muziek is belangrijk. Voor iedereen. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik liefhebber geweest : blokfluit, gitaar, zingen, bugel. Ook bestuurlijk, als voorzitter van MV St. Caecilia America en wethouder cultuur. Ik hoop er aan te kunnen bijdragen dat alle kinderen de kans krijgen hun talent te ontwikkelen en te genieten van al het mooie dat muziek te bieden heeft.

Gerard.jpg

Gerard Gubbelsr 

Bestuurslid

Verbinding en samenwerking zijn twee drijfveren in mijn leven. Wat is er mooier dan (jonge) mensen te helpen om dit ook te realiseren. Dat dit kan door middel van mijn grote passie - muziek maken, is een bonus! 


ruud.jpg

Ruud Brouns 

Bestuurslid

Hij is dan misschien geen officiële inwoner uit Horst aan de Maas, maar hij speelt wel in de grootste band van de gemeente namelijk Rowwen Hèze. Daarnaast is hij al jaren actief binnen de Muzikantine. Zijn doel? Jong talent een podium bieden en blazers de kans geven zich te ontwikkelen buiten het klassieke fanfare wereldje.

Image.jpeg

Bregje Deckers 

Projectmedewerker

Muziek is verbinding, met jezelf en elkaar. Als afgestudeerd saxofonist weet ik hoe hard je elkaar nodig hebt bij het maken van muziek. Ik creëer graag kansen en mogelijkheden zodat iedereen op zijn manier kan groeien en met elkaar in contact kan komen. Iedereen verdient muziek, want het is echt een enorme verrijking in het leven.
 

mk.JPG

Stan Seuren 

Projectmedewerker

Deze zelfbenoemde 'cultuurspons' volgde de opleiding Evenementenorganisatie op het Creative College in Utrecht en is al jarenlang te vinden in het regionale sozencircuit. Hij gaf onder meer komische voorstellingen als 'Pastoer Travolta' op Prilpop en is medeoprichter van Inside the Cage Festival in Meterik. In het verleden speelde hij bij electropopband Stanley Smokes, tegenwoordig is hij actief als gitarist van Atomic Surf. .

48369568_2247829135464418_1183420389498290176_n (1).jpeg

Marieke van der Linden

Projectmedewerker

Kleur, vechtlust en plezier! Marieke de opleiding zang Popacademie op het ArtEZ Conservatorium te Enschede gevolgd. Ik maak vlieguren op het podium met o.a. coverduo Red Lipsticks en deel mijn kennis als zang- en pianodocent. Daarnaast ben ik dirigent van Popkoor De Roeëje Vlam (Hout-Blerick), Popkoor Bravoure (Velden) en kinderkoor de Breetse Bende (Maasbree).