Agenda

28 - 30 AUG

Zie beschrijving

OP-festival-63.jpg

Muzikantineweekend

Net wat anders dan voorgaande jaren (want ja, corona hè), maar het Muzikantineweekend komt op de valreep toch gewoon weer op de agenda te staan! Het idee blijft hetzelfde: drie dagen muziek maken, nieuwe mensen leren kennen en uit je muzikale comfortzone stappen.

Om mee te doen met het Muzikantine weekend heb je maar twee dingen nodig: 
- Enige kennis van of ervaring met muziek maken (ongeacht het instrument); 
- Veel zin om eens iets nieuws te proberen met een (nu nog) onbekende groep muzikanten!

De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar block dit alvast in je agenda: op vrijdag starten we aan het begin van de avond, op zaterdag begin van de middag en is er 's avonds een activiteit. Op zondag repeteer je op de tijden die je met je nieuwe band hebt afgesproken. De invulling van het optreden is nog niet bekend, maar dat zal later in de middag of aan het begin van de avond zijn.

Datum: 28, 29 en 30 augustus 2020
Locatie: Horst aan de Maas (besloten repetitielocaties i.v.m. COVID-19)
Kosten: € 25,- eigen bijdrage per deelnemer
Overige info: Het afsluitende optreden vindt plaats in Hegelsom. I.v.m. COVID-19 zijn de zitplaatsen hier beperkt. Deelnemers krijgen voorrang op het reserveren van plaatsen. Indien het mogelijk is om het optreden bij te wonen als publiek, wordt dit via onze social media bekend gemaakt. 

DATUM N.T.B.

18.30 uur

Muzikantine_Still010.png

Voorspeeluurtje

-- Wegens de maatregelen rondom het coronavirus, weten we nog niet wanneer er een nieuw Voorspeeluurtje plaats vindt. Zodra de docenten en wijzelf weer een (verantwoorde) mogelijkheid hiervoor zien, zal een nieuwe datum gepland worden. --

Bij De Muzikantine geven diverse docenten muziekles, en heb je dus de mogelijkheid om allerlei instrumenten te leren bespelen! En als je muziek maakt, wil je vast ook een keer op het podium staan, toch? Daarom organiseert De Muzikantine samen met de aangesloten docenten elk jaar een aantal voorspeeluurtjes. Een laagdrempelig podium voor iedere muziekleerling die het leuk vind om eens iets voor te spelen, ongeacht niveau, leeftijd of instrumentkeuze. Alle familieleden, vrienden, kennissen en iedereen die wil komen kijken, is van harte welkom. De Voorspeeluurtjes van De Muzikantine vinden steeds op een andere locatie in Horst aan de Maas plaats, en zijn altijd gratis te bezoeken.

Datum: nog niet bekend
Locatie: nog niet bekend
Kosten: gratis
Overige info: Lijkt het jou ook leuk om een keer voor publiek te spelen, en te laten zien wat je allemaal leert tijdens de muziekles? Informeer dan bij je muziekdocent voor de mogelijkheden om mee te spelen!

DATUM N.T.B.

16.00 - 18.00 uur

20191221 JointheBand (1).jpg

JOIN THE BAND 

-- Wegens de maatregelen rondom het coronavirus, weten we nog niet wanneer er een nieuwe Join the Band plaats vindt. Zodra de docenten en wijzelf weer een (verantwoorde) mogelijkheid hiervoor zien, zal een nieuwe datum gepland worden. --

Hey muzikant! Ben jij op zoek naar een band? Of gewoon wat andere muzikanten om eens mee te jammen? JOIN THE BAND! 🤘  

Ook in 2020 organiseren we de weer Join the Band. Muzikanten t/m 21 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. Ervaren muzikant, docent en producer Bart Lommen is erbij om de jamsessie te begeleiden. Misschien komt er een nieuwe groep uit, en misschien is het gewoon een gezellige middag ‘rammelen’ – kan allebei! Join the Band - zonder kosten en zonder verplichtingen.  

Enige wat we van je vragen, is om je even aan te melden via marlou@muzikantine.org. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en het instrument dat je speelt. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar - dus ben er snel bij! Ook als er nog geen datum bekend is, kun je je al aanmelden. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van een nieuwe datum.

Datum: nog niet bekend
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: De Muzikantine, Doolgaardstraat 34, Horst (ingang aan achterzijde)
Kosten: gratis
Overige info: Deelname is mogelijk tot en met 21 jaar, enige muzikale ervaring is handig. Aanmelding is vereist, dat doe je door je naam, telefoonnummer, leeftijd en het instrument dat je speelt te mailen naar marlou@muzikantine.org. 

Deelname aan activiteiten

Bij al onze activiteiten gelden de algemene voorwaarden van Stichting De Muzikantine. Deze vind je via deze link en zijn op te vragen bij het secretariaat van Stichting De Muzikantine. Door je aan te melden voor een workshop of activiteiten, of een openbaar toegankelijke activiteit of evenement van De Muzikantine bij te wonen, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.