Agenda

N.T.B.

18.30 uur

Muzikantine_Still010.png

Voorspeeluurtje

Bij De Muzikantine geven diverse docenten muziekles, en heb je dus de mogelijkheid om allerlei instrumenten te leren bespelen! En als je muziek maakt, wil je vast ook een keer op het podium staan, toch? Daarom organiseert De Muzikantine samen met de aangesloten docenten elk jaar een aantal voorspeeluurtjes. Een laagdrempelig podium voor iedere muziekleerling die het leuk vind om eens iets voor te spelen, ongeacht niveau, leeftijd of instrumentkeuze. Alle familieleden, vrienden, kennissen en iedereen die wil komen kijken, is van harte welkom. De Voorspeeluurtjes van De Muzikantine vinden steeds op een andere locatie in Horst aan de Maas plaats, en zijn altijd gratis te bezoeken.

Datum: n.t.b.
Locatie: n.t.b.
Kosten: gratis
Overige info: Lijkt het jou ook leuk om een keer voor publiek te spelen, en te laten zienwa t je allemaal leert tijdens de muziekles? Informeer dan bij je muziekdocent voor de mogelijkheden om mee te spelen!

Deelname aan activiteiten

Bij al onze activiteiten gelden de algemene voorwaarden van Stichting De Muzikantine. Deze vind je via deze link en zijn op te vragen bij het secretariaat van Stichting De Muzikantine. Door je aan te melden voor een workshop of activiteiten, of een openbaar toegankelijke activiteit of evenement van De Muzikantine bij te wonen, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.