Berichtgeving rondom COVID-19 (Corona virus)

Berichtgeving rondom COVID-19 (Corona virus)


Bestuur en medewerkers van De Muzikantine volgen het nieuws rondom het COVID19-virus (corona) nauw gezet, en nemen maatregelen waar nodig.  

In het algemeen vragen we alle gebruikers en bezoekers van De Muzikantine hun handen te wassen na binnenkomst. De ruimtes worden door diverse mensen gebruikt. Zorg goed voor elkaar! Ook als je je zelf niet ziek voelt, of niet in een 'risico-groep' valt, kun je een risico vormen voor anderen. 

Muzieklessen 
Muziekdocenten huren zelf een ruimte bij De Muzikantine. Alle docenten zijn op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van KNMO (zie onderaan dit bericht). De docenten bepalen naar gelang hiervan zelf of hun lessen doorgaan. Heb je klachten zoals vermeld door het RIVM? Dan vragen wij je, net als de docenten bij De Muzikantine, om je in elk geval af te melden voor de les. 

Workshops en evenementen 
Net als in heel Nederland zal De Muzikantine geen evenementen plaats laten vinden met meer dan 100 bezoekers - deze hadden we echter ook nog niet op de planning staan. Voor workshops en evenementen houden we de richtlijnen van RIVM in de gaten, en besluiten we naar gelang deze adviezen. 

Bandrepetities 
Bij De Muzikantine huren diverse muzikanten ruimtes voor bandrepetities. Ook zij zijn op de hoogte gebracht van de richtlijnen van RIVM en KNMO. Besluiten over doorgang van de repetities liggen bij de muzikanten zelf. Ook hier geldt weer, heb je klachten die kenmerkend zijn voor het coronavirus, blijf dan a.u.b. thuis. 

Mocht er iets veranderen, dan hoor je het via onze nieuwsbrief, social media en de website. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers:
Janneke - educatie: janneke@muzikantine.org
Marlou - projecten: marlou@muzikantine.org
Richard - beheer: beheer@muzikantine.org

Richtlijnen RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 

Richtlijnen KNMO: https://www.knmo.nl/2020/03/12/afgelasting-evenementen-in-de-amateur-muzieksector/#.XmrAMSW0vDu