De Muzikantine sessies

Event Beste Gitaristen (1).png
Event Homerecording.png

Doe mee met de digitale Muzikantine sessies!

Helaas is De Muzikantine nog steeds gesloten. Behalve de muzieklessen en repetities, zijn ook de workshops de komende tijd niet mogelijk. Daarom bieden we je een alternatief; digitale Muzikantine sessies!

Vrijdag 17 april staat muziek professor Richard Kleuskens voor je klaar met een lesje popmuziek. Hij heeft namelijk de Beste gitaristen aller tijden op een rijtje gezet, en gaat je daar álles over vertellen! Dus pak er een drankje bij, plof op de (tuin)bank en luister naar Richard die je over zijn 'collega-gitaristen' leert!

Op dinsdag 21 april kun je vervolgens aan de slag met Homerecording 2.0. Hopelijk heeft de corona-crisis geen effect gehad op je creativiteit - of juist wel, en ontstaat er allerlei moois! Wil je dat thuis ook kunnen opnemen? Meld je dan aan voor de workshop van Bart Lommen, muzikant en producer. Hoe kun je thuis jouw muziek het beste opnemen? Welke apparatuur zijn handig om te hebben, en hoe gebruik je ze? Hoe verwerk je de opnames? Ook als je al wat ervaring en/of apparatuur hebt, kun je aansluiten bij deze workshop. Bart stelt de inhoud namelijk af op wat jullie, als deelnemers, willen weten!

De Muzikantinesessies worden digitaal gegeven. Voor de sessie van Richard Kleuskens, op vrijdag 17 april, meld je je aan via dit Facebook-evenement. Op vrijdag krijg je dan een melding waar je de sessie kunt volgen!

Doe je mee aan de sessie Homerecording 2.0? Meld je dan aan via deze link! Door middel van een paar vragen kan Bart dan de inhoud afstemmen op jullie kennis en wensen.

Deelname aan de sessies is gratis. Wel is er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doen, die volledig naar de sessieleider zelf gaat.