Local Hero Update #1

LHU_Anaesthetics.jpg
LHU_NoahsOrc.jpg
LHU_NoMansValley.jpg

LOCAL HERO UPDATE #1

Aangezien Horst aan de Maas hét Popdorp van Limburg is, gebeurt er hier natuurlijk waanzinnig veel op muzikaal gebied. Wat De Muzikantine alleen maar kan toejuichen. Daarom delen we voortaan de "Local Hero Update" met je! Met in deze eerste editie: the Anaesthetics, Noah's Orc en No Man's Valley.

Heb jij nou ook heel tof nieuws te melden met je band? Heb jij je eerste solo-plaat opgenomen, hebben jullie een plek bemachtigd op een groot evenement of een geniaal project opgezet? Meld het ons, en wie weet staan jullie in de volgende Local Hero Update!

the Anaesthetics in de studio

Het is even stil geweest rondom alternatieve rockband the Anaesthetics, maar ze zijn terug hoor! Afgelopen maand waren ze al te zien en te horen bij Anja van de Smid. En via Facebook melden de heren dat ze weer de studio in zijn gedoken! Wij wachten vol spanning af wat de opvolger wordt van EP Stockholm en single Inceptor!

Noah's Orc brengt single en EP uit

Liefhebbers van alternatieve grunge are in for a treat! De Horster-Americaanse band Noah's Orc heeft vrijdag 15 maart hun eerste single Juices online geknald, en belooft eind mei haar EP By Turmoil te presenteren!

No Man's Valley presenteert Outside the Dream

'Psychedelic blues-infused organ wave rock'; zo omschrijft No Man's Valley zichzelf. Op 23 maart presenteren zij hun nieuwe plaat Outside the Dream bij OJC Walhalla in Sevenum. Ook Dagblad De Limburger weet hen te vinden, want op 16 maart verscheen een uitgebreid artikel over deze nieuwe plaat en het schrijfproces in deze krant!