Local Hero Update #2

Roel Hendrix.jpg
Vendetta Drive_LHU.jpg
Prilpop_LHU.jpg

LOCAL HERO UPDATE #2

Aangezien Horst aan de Maas hét Popdorp van Limburg is, gebeurt er hier natuurlijk waanzinnig veel op muzikaal gebied. Wat De Muzikantine alleen maar kan toejuichen. Daarom delen we voortaan de "Local Hero Update" met je! Met in deze tweede editie: het nieuwe muzikale programma 'PODIUM' op Omroep Reindonk, Vendetta Drive op Nirwana Tuinfeesten en Prilpop - vól local heroes!

Heb jij nou ook heel tof nieuws te melden met je band? Heb jij je eerste solo-plaat opgenomen, hebben jullie een plek bemachtigd op een groot evenement of een geniaal project opgezet? Meld het ons, en wie weet staan jullie in de volgende Local Hero Update!

PODIUM - nieuw muzikaal weekendprogramma

Melderslonaar Roel Hendrix miste wat op de lokale omroep, en besloot daar zelf wat aan te doen. Hij heeft Omroep Reindonk benaderd, en maakt sinds afgelopen weekend zijn eigen programma! Voortaan beluister je op zaterdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur naar PODIUM, het programma waar Roel de muziek centraal laat staan!

 

Vendetta Drive naar Nirwana Tuinfeest

Vendetta Drive is on a roll! Deze nieuwe Horster rockband heeft flink wat optredens op de planning staan komende tijd, maar eentje springt er toch wel uit. Tussen dikke namen als Pennywise, Heideroosjes en Gogol Bordello staan zij op de poster voor het Nirwana Tuinfeest in augustus!

 

Prilpop - vol local heroes!

Als de paashaas je tuin weer heeft voorzien van de nodige chocola, weet je dat het ook weer tijd is voor hét local-hero-festival van onze gemeente; Prilpop! Van 19 t/m 22 april kun je in en rondom OJC Walhalla in Sevenum terecht voor de gaafste nieuwe bands en dj's. Een programma vol local heroes uit eigen gemeente uiteraard; wij spotten op de poster o.a. Coolboxer, Andy & the Antichrist, Vendetta Drive, Boys from the County Hell, Ashtray Leaves, Keezus Christus... Genoeg redenen om naar Zaerum af te reizen!