Mk Meets: Luc Verdellen

MK Meets: Luc Verdellen!

luc.jpeg

Mk meets is hét platform om muzikaal Horst a/d Maas beter te leren kennen. 

Deze week in de meet: Luc Verdellen!

Stel jezelf even kort voor! 

Luc Verdellen, bassist in de band bluesrock band Vendetta Drive. Wat ik (o. a.) tof vindt aan onze band is dat alle leden hun eigen speelstijl hebben wat weer bijdraagt aan onze sound, zo ben ik denk ik niet echt een typische "bluesbassist" (speel met plectrum op een 5 snarige bas, zegt wel genoeg denk ik ;-) maar houd ik erg van zware, donkere bastonen die je dus ook vaker terughoort in onze muziek. Ik luister zelf dan ook vooral naar metal en zware rock en wat minder naar classic rock / blues(rock), hoewel ik die laatste 2 uiteraard ook enorm kan waarderen. 

Wat vind je het tofst aan het spelen in een band zoals Vendetta Drive? 

Heel cliché maar de klik die we samen hebben vind ik het mooist, er ontstaat eigenlijk altijd wel iets tofs in de repetitieruimte. En mijn mede bandleden zijn allemaal fantastische muzikanten. Verder zien we gewoen schonne kels di schonne muziek make. 


Wat is jouw mooiste muzikale herinnering en hoe heeft dit jou als muzikant beïnvloed? 

Tamme, das een lastige. Heb er zoveel dat het moeilijk is een te benoemen als de mooiste... Maar een van vrij recent springt er toch wel uit, ons optreden in de Grenswerk kerk op de Zomerparkfeesten van 2019 was een erg mooie ervaring, hoe dat kleine gebouw binnen een paar seconden helemaal volstond met mensen... Magisch momentje ;-) 

Waar hoop je over 5 jaar te staan als muzikant? 

Als ik dan nog altijd met de 3 dezelfde ruige kels heerlijk mag muziek maken ben ik helemaal content. 


Wil je nog iets meegeven aan de muzikanten in Horst a/d Maas?

Blieve speule 🤘