Mk Meets: Nieuwe Projectmedewerker!

MK Meets: 

Nieuwe projectmedewerker! 

0001-6097236495_20210817_141455_0000.png

- Stel jezelf even voor!
Hola! Mijn naam is Dian van Rengs, 29 jaar en geboren en getogen in Horst. Op dit moment woon ik met een kortharige hond en langharige vriend in Venlo en zoeken we weer een woning in Horst, dus als iemand iets weet mag je mij tippen haha! Tsjah, ik kan jullie allemaal feitjes over mijzelf vertellen, maar waar het natuurlijk écht om gaat lees je hieronder. 


- Waarom Muzikantine?
Omdat dit dé Stichting is die met hart en ziel werkt voor de prachtige muziekgemeenschap van Horst a/d Maas en omdat ik daar ook héél graag aan mee wil werken. 


- Wat betekent muziek voor jou?
Muziek verbindt, laat mensen dansen, zingen, genieten en huilen. Mensen hebben altijd al muziek gemaakt, zelfs dieren maken muziek. Muziek betekent voor mij communiceren (op een ander level dan dan we doen met woorden), voelen, en verbinden. 
“Music, once admitted to the soul, becomes a sort of spirit, and never dies” (Edward Bulwer-Lytton). Dat geldt ook voor mij. Ik bewonder de vertaling die mensen maken van hun gevoel naar muziek, maar ook naar dans, kunst of theater. Zelf heb ik vanaf jongs af aan altijd gitaar gespeeld en momenteel ben ik bezig op de bas. Soms in een band. 


- Wat hoop je te kunnen bijdragen aan muzikaal Horst a/d Maas?
Verbinding, verbinding, verbinding! Na deze heerlijke individualistische periode van 1,5 jaar zou ik het prachtig vinden om muzikanten weer fysiek bij elkaar te brengen. 


- Wil je nog iets kwijt aan de muzikanten in Horst a/d Maas?
Keep expressing yourself through music.