Muzikantine Bazaar op 30 juni

Muzikantine Bazaar..png

Seizoensafsluiting: De Muzikantine Bazaar

De Muzikantine sluit het seizoen af met De Muzikantine Bazaar! Als muzikant ken je dat vast wel; tig instrumenten, versterkers of andere toebehoren liggen maar te verstoffen. Weg doen? Ammenooitniet! Maar ze verdienen wel een tweede leven! En daarvoor is onze Bazaar op zondag 30 juni bedoeld. 

Van muzikanten voor muzikanten; dus heb jij gear die je zou willen verkopen? Meld je dan aan! Je betaalt geen standgeld, en de opbrengsten zijn voor jezelf. Opgeven kan via deze link.

Niets te verkopen? Kom dan gewoon gezellig rondneuzen op deze Muzikantine Bazaar! Er is deze dag nog veel meer tofs te doen in het Atrium van de Sint-Lambertuskerk:  
- Akkoestische optredens; 
- Muzikale knutselactiviteiten voor kinderen; 
- Uitproberen van muziekinstrumenten voor kinderen; 
- Netwerken, koffie leuten en gear vergelijken met andere muzikanten! 

Zoals je ziet kun je als (akoestische) groep of muzikant een plekje claimen om te spelen! Er zijn 3 slots van 45 minuten beschikbaar. Zorg voor een mooie pet om mee rond te gaan! Lijkt je dat wat? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres.

P.s. Bij slechte weersvoorspellingen kan de organisatie besluiten het evenement af te blazen. Muziekinstrumenten, electronica en regenwater gaan nu eenmaal niet goed samen.