Tijdelijke sluiting De Muzikantine

Beste bezoekers en gebruikers van De Muzikantine,

In verband met de nieuwe adviezen rondom COVID-19 / Coronavirus, hebben wij besloten om De Muzikantine te sluiten tot en met 6 april - of zolang als de overheid bepaalt deze maatregelen te hanteren. Dat betekent dat er helaas ook geen muzieklessen of bandrepetities plaats kunnen vinden.

Alle huurders zijn geïnformeerd. De muziekdocenten zullen zelf hun leerlingen op de hoogte brengen van het al dan niet annuleren van de lessen.

Met name voor de kleine ondernemers, zoals lokale podia en muziekdocenten, kunnen de maatregelen grote gevolgen hebben. Om hen te steunen (en als je portemonnee het toe laat), kun je het volgende overwegen:

  • Had je lessen gepland staan? Bekijk met je docent of deze digitaal plaats kunnen vinden, of overweeg geen teruggaaf van je lesgeld te vragen;
  • Had je tickets voor een lokale show? Laat de refund achterwege, of koop alvast tickets voor een datum verderop in het jaar;
  • Reserveer alvast voor lessen of een show later in het jaar, zodat je de docent of organisator alvast kunt steunen.

Leuk is anders, maar op deze manier kunnen we het virus hopelijk samen helpen indammen. We zien elkaar snel weer bij De Muzikantine!

Heb je vragen, neem dan contact op met een van onze medewerkers:
Janneke - educatie: janneke@muzikantine.org
Marlou - projecten: marlou@muzikantine.org
Richard - beheer: beheer@muzikantine.org