De Muzikantine presenteert voorjaarsprogramma

Olaf Fase.JPG
Muzikantine_Still010.png

De Muzikantine maakt haar voorjaarsprogramma bekend! Voor het eerst heeft De Muzikantine een compleet activiteitenaanbod voor het voorjaar opgezet, met daarin diverse workshops, voorspeeluurtjes en andere projecten. Vanaf nu zal elk seizoen een activiteitenaanbod worden opgesteld, met daarin evenementen en workshops voor jong en oud, en voor diverse instrumentalisten.

Deze lente leer je bijvoorbeeld hoe jij je perfecte song schrijft van Stef Classens (winnaar Beste Singer-Songwriter van Nederland), hebben we een drumclinic van Olaf Fase (Slagerij van Kampen en o.a. Waylon, Nielson) en kun je aan de slag met het mixen van je eigen tracks in onze DJ/Producing-workshop

Klik hier voor het workshop-aanbod

In de lokalen van De Muzikantine komen dagelijks nieuwe talenten lessen volgen bij diverse docenten. Ongeacht hun leeftijd of niveau, zullen zij de gelegenheid krijgen om mee te doen aan de Voorspeeluurtjes die De Muzikantine samen met de docenten organiseert. Op woensdag 17 april vindt het eerste Voorspeeluurtje al plaats bij Greun in Horst. 

Daarnaast gaan enkele leerlingen samen met jeugdleden van Harmonie Horst aan de slag met een aantal gezamenlijke stukken. Op zondag 19 mei treden zij samen op tijdens de Voorspeelmiddag die we samen organiseren!

Klik hier om de volledige voorjaarsagenda te bekijken