Docenten

doors.png

Muziekdocenten

De Muzikantine is geen muziekschool pur sang, maar onze faciliteiten zijn dé remedie tegen de vereenzaming van muziekdocenten in Horst aan de Maas! Particuliere docenten organiseren samen activiteiten en projecten, en brengen zo ook cursisten bij elkaar. Daarnaast organiseert elke docent zijn eigen lesaanbod binnen de tijd die hij of zij in het betreffende lokaal tot de beschikking heeft.

Hieronder vind je altijd het meest actuele overzicht van de docenten die les geven bij De Muzikantine. Ben je zelf docent en wil je ook lesgeven bij De Muzikantine? Neem dan contact op met onze beheerder Richard Kleuskens om de mogelijkheden te bespreken!

Marjolein Cuijpers.jpg

Marjolein Cuijpers-Kuenen | Vocal Coach 

Lijkt het jou leuk om zangles te volgen? Ik ben een gediplomeerd Vocal Coach en wil je hier graag bij helpen! Je kunt les volgen bij mij thuis in Broekhuizen en op woensdagmiddag- en avond bij de Muzikantine in Horst.  
Voor meer info, neem een kijkje op mijn website: www.marjolein-music.nl en informeer naar de mogelijkheden voor een gratis proefles. 

Momenteel werkt Marjolein met een wachtlijst. Wil je weten wanneer zij weer plek heeft voor nieuwe aanmeldingen? Neem contact met haar op via haar website www.marjolein-music.nl

Joep_docent.png

Joep van Wegberg | Gitaar- en ukelele-les

Hoi allemaal! Mijn naam is Joep en ik geef alweer meer dan 20 jaar gitaarlessen en geef met veel plezier op woensdagen gitaar- en ukelele-les in De Muzikantine. Hiernaast help ik zangers en zangeressen heel graag op weg om liedjes op te nemen en/of te schrijven. Vragen of opgeven kan via e-mail!

Maurice Keulen | Viool

Richard Kleuskens | Gitaar

Bart Lommen | Gitaar & basgitaar