Docenten

doors.png

Muziekdocenten

De Muzikantine is geen muziekschool pur sang, maar onze faciliteiten zijn dé remedie tegen de vereenzaming van muziekdocenten in Horst aan de Maas! Particuliere docenten organiseren samen activiteiten en projecten, en brengen zo ook cursisten bij elkaar. Daarnaast organiseert elke docent zijn eigen lesaanbod binnen de tijd die hij of zij in het betreffende lokaal tot de beschikking heeft.

Hieronder vind je altijd het meest actuele overzicht van de docenten die les geven bij De Muzikantine. Ben je zelf docent en wil je ook lesgeven bij De Muzikantine? Neem dan contact op met onze beheerder Richard Kleuskens om de mogelijkheden te bespreken!

Fons van Dijk.jpg

Fons van Dijk | Drums

Mijn naam is Fons van Dijk, ik ben 20 jaar en geef drumles. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Metal Factory te Eindhoven en geef ik sindsdien les. Naast het lesgeven speel ik ook in de bands: "Sisters of suffocation", "Water Melancholic" en "Gorefunest". Ook maak ik drum videos zoals covers en playthroughs, en post ik deze op mijn Youtube kanaal. Bij mij zijn alle leeftijden en niveaus welkom voor een les en qua stijlen kan ik ook overal mee overweg! Ik zal ook meteen lesgeven op een écht akoestisch drumstel en bied ook het leren van het notenschrift aan.

E-mail: fonsvandijkmusic [at] gmail [punt] com
Telefoon: 06 2350 9170

Joep_docent.png

Joep van Wegberg | Gitaar en ukelele

Hoi allemaal! Mijn naam is Joep en ik geef alweer meer dan 20 jaar gitaarlessen en geef met veel plezier op woensdagen gitaar- en ukelele-les in De Muzikantine. Hiernaast help ik zangers en zangeressen heel graag op weg om liedjes op te nemen en/of te schrijven. Vragen of opgeven kan via e-mail!

E-mail: info [at] joepvanwegberg [punt] nl

Marjolein Cuijpers.jpg

Marjolein Cuijpers-Kuenen | Vocal coach 

Lijkt het jou leuk om zangles te volgen? Ik ben een gediplomeerd Vocal Coach en wil je hier graag bij helpen! Je kunt les volgen bij mij thuis in Broekhuizen en op woensdagmiddag- en avond bij de Muzikantine in Horst.  
Voor meer info, neem een kijkje op mijn website: www.marjolein-music.nl en informeer naar de mogelijkheden voor een gratis proefles. 

Momenteel werkt Marjolein met een wachtlijst. Wil je weten wanneer zij weer plek heeft voor nieuwe aanmeldingen? Neem contact met haar op via haar website www.marjolein-music.nl

Maurice Keulen | Viool

E-mail: kcjviool [at] gmail [punt] com

Richard Kleuskens_site.jpg

Richard Kleuskens | Gitaar

Bij Gitaarles Horst kun je op een leuke informele manier gitaar leren spelen. De lessen zijn geschikt voor starters en gevorderden en voor alle leeftijden.  

We passen de lessen aan op de wensen van de leerling. Mede hierdoor ga je de muziek spelen die jezelf mooi vind. Dit kan uiteenlopen van popmuziek, singer-songwriter, blues, metal en hardrock.

Website: gitaarleshorst.nl
E-mail: info [at] gitaarleshorst [punt] nl
Telefoon: 06 5238 1645