Ons Netwerk

Samen muziek maken is het leukste wat er is! De Muzikantine helpt om in verbinding te komen met elkaar en met de mensen die ze nodig hebben. Muzikanten onderling, speelplekken voor muzikanten, leraar en leerling; wij brengen jullie samen.

We doen verschillende projecten die een bijdrage leveren aan de verbinding van muzikanten in Horst aan de Maas. Kijk in de agenda voor alle aankomende projecten en meld je aan! Zoek je hulp bij het bedenken en/of organiseren van een muzikale activiteit? Stuur een bericht en dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.

Muziekdocenten
De Muzikantine is geen muziekschool pur sang, maar onze faciliteiten zijn dé remedie tegen de vereenzaming van muziekdocenten in Horst aan de Maas! Particuliere docenten organiseren samen activiteiten en projecten, en brengen zo ook cursisten bij elkaar. Daarnaast organiseert elke docent zijn eigen lesaanbod binnen de tijd die hij of zij in het betreffende lokaal tot de beschikking heeft. Mocht je gewenste tijd er niet tussen staan? Neem gerust contact op, we vinden altijd een geschikte oplossing. Hieronder vind je altijd het meest actuele overzicht van de docenten die les geven bij De Muzikantine. Soms zul je bij bijvoorbeeld onze Hubtowerprojecten andere gezichten zien. Dat komt omdat we met heel veel verschillende docenten werken voor onze projecten. Hier onder staan de docenten bij wie je zelf les kunt gaan nemen. Ben je zelf docent en wil je ook lesgeven bij De Muzikantine? Neem dan contact op met onze beheerder Richard Kleuskens om de mogelijkheden te bespreken!
 

Set-up.jpeg
Fons van Dijk.jpg

Fons van Dijk | Drums

Mijn naam is Fons van Dijk en ik geef drumles. Ik ben afgestudeerd aan de Metal Factory te Eindhoven en geef ik sindsdien les. Naast het lesgeven speel ik ook in de bands: "Sisters of suffocation", "Water Melancholic" en "Gorefunest". Ook maak ik drum videos zoals covers en playthroughs, en post ik deze op mijn Youtube kanaal. Bij mij zijn alle leeftijden en niveaus welkom voor een les en qua stijlen kan ik ook overal mee overweg! Ik zal ook meteen lesgeven op een écht akoestisch drumstel en bied ook het leren van het notenschrift aan.

Joep_docent.png

Joep van Wegberg | Songwriting, (bas)gitaar en ukelele

Hoi allemaal! Mijn naam is Joep en ik geef alweer meer dan 25 jaar muzieklessen in velerlei vormen en geef nog steeds met les veel plezier. Op woensdagen geef ik les in De Muzikantine, beleidingsuren kunnen ook buiten deze woensdag vallen. Maak gerust een afspraak met me om kennis te maken en feeling te krijgen met mijn werkwijze. 

nienke.jpg

Nienke Wijnhoven| Zang 

Voor jong, oud en nog een beetje ouder, individueel of in duoles. Jullie zijn van harte welkom om te komen zingen. Ben je nieuwsgierig geworden? Ik help jullie graag!

maurice.jpg

Maurice Keulen | Viool

Een klassiek instrument tussen alle popmuziek. Wil jij dit prachtige instrument leren bespelen op een moderne manier? Dat kan bij Maurice!

richard.jpg

Richard Kleuskens | Beheerder & Gitaar

Bij Gitaarles Horst kun je op een leuke informele manier gitaar leren spelen. De lessen zijn geschikt voor starters en gevorderden en voor alle leeftijden.  
We passen de lessen aan op de wensen van de leerling. Mede hierdoor ga je de muziek spelen die jezelf mooi vind. Dit kan uiteenlopen van popmuziek, singer-songwriter, blues, metal en hardrock.